Fitness

Fury: Kad mi nutricionist kaže da bih trebao jesti ovo ili ono kažem mu da pogleda borbu između Ruiza i Joshue

Kaže da je prva borba između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue najbolja potvrda za to. Isto tako smatra da će se njegov sunarodnjak umiroviti ako drugi put izgubi nokautom od Meksikanca.

„Tri su pravila u boksu: Naporno treniraj, jedi dobro i odmaraj se. Pogotovo za teškaše. Nema ništa drugo.”

„Kad počnete dodavati sve te tehnologije, jedan posto tu i tamo, da budem iskren sve je to sranje. Andy Ruiz Jr. na primjer, mala debela svinja, prihvati borbu tri tjedna prije, ubije svaku krafnu i taco u Kaliforniji i uđe u ring s tipom koji je imao puni trening kamp od 12 tjedana sa svakim znanstvenikom za sport u Velikoj Britaniji na raspolaganju” izjavio je Fury na  True Geordie podcastu.

„Joshua je slomio svaki monitor za srce na vidiku, bio je na svakom cross fit stroju, bio je na najboljoj ishrani koju možete dobiti i dođe mali debeli tip i pomete ga u sedam rundi. Kako svi ti znanstvenici mogu reći meni, ovo je loše, to bi se trebalo raditi ovako – ne mogu. Ovo je i dalje borba jedan na jedan i svašta se može dogoditi.”

„Sve je u glavi. Ako vjerujete da će vam to pomoći vjerojatno i hoće.”

„Sada kad mi nutricionist kaže hoćemo da jedeš ovo, ja im kažem ne, pojest ću Mars čokoloadicu, čokoladni keks i šalicu kave sa 10 šećera u njoj zato jer to neće utjecati na moju izvedbu jer sam teškaš i ako mi još imate nešto za reći odite pogledati borbu između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue.”

„Mislim da će revanš proći slično kao i prva borba. Znam da su obojica izgubili na težini i imali više vremena za pripremu i da će imati drugačiju strategiju. Ali, kao što je Mike Tyson rekao svatko ima sjajan plan dok ne dobije udarac u lice.”

„Ne mislim da je Ruiz Jr. predobar, ali po mom mišljenju, već je pobijedio i uoči revanša ima mentalnu prednost, Joshua u revanš ulazi mentalno utučen jer je bio nokautiran. Devedeset pet posto boksa je u glavi, Tu se nije radilo o sretnom udarcu, dao sam Joshui jednu od sedam rundi. Svatko ima neku baba rogu u karijeri, a mislim da je Ruiz Jr. Joshuina baba roga.”

„Ako Joshua dvaput zaredom izgubi nokautom, iskreno, ne mogu zamisliti da će nastaviti karijeru. Njemu ne treba novac, a dva poraza nokautom mogu vam uništiti karijeru.”

Tyson Fury kaže da u teškaškom boksu znanost još uvijek ne igra toliko važnu ulogu.

Odgovori

Back to top button