Klubovi

TAEKWONDO KLUB DUBRAVA

Adresa: KOLEDINEČKA bbGrad: ZAGREB
Poštanski broj: 10000Država: HRVATSKA

Taekwondo klub Dubrava osnovan je daleke 1968. godine i od tada neprekidno djeluje na istočnom dijelu grada Zagreba.

Danas je to moderna sportska organizacija u kojoj sa sportašima svih dobnih kategorija radi stručni kadar u skladu s pravilima i zakonitostima struke. U natjecateljskom dijelu rada vrlo su ponosni na vrhunske rezultate članova od kojih izdvajamo brončanu medalju Martine Zubčić na Olimijskim igrama u Pekingu 2008., treće mjesto Tomislava Karaule na seniorskom prvenstvu Europe 2012. godine, 11 svjetskih i 31 europsko odlicje, putem kojih su naši iznimni sportaši pronijeli dobar glas o Republici Hrvatskoj i našem gradu diljem svijeta.

S natjecateljskim ekipama rade: Lidija Katalinić Špoljarić, prof; Milica Radočaj, apsolventica više trenerske škole i Ivan Klanac, prof.

Velika dvorana TKD Kluba DUBRAVA

Osim sportsko natjecateljskog programa za kadete, juniore i seniore provodime i početničke programe koji uključuju djecu već od četvrte godine života. Kako su pobornici očuvanja tradicije u njihovom klubu djeluje i natjecateljska tehnička grupa za kadete, juniore i seniore koja također polučuje odlične rezultate na državnom nivou.

Trener tehničke ekipe je Mirko Bertečić, crni pojas 4.dan.

Programi sadrže i rekreativne grupe za odrasle kao što su : tae bo, joga, pilates i kondicioni treninzi.

Treninzi se odrzavaju u 3 dvorane ukupne površine 800m2 u grupama limitiranog broja ucesnika koji su rasporedeni po dobi, predznanju i afinitetima.

Odgovori

Back to top button