Kick & ThaiKlubovi

KICKBOXING KLUB NINJA ZABOK

Adresa: Jakuševec Zabočki 16Grad: Zabok
Poštanski broj: 49210Država: Hrvatska

Kickboxing klub Ninja Zabok osnovan je 2007. godine. Prvi predsjednik i trener bio je Rajko Bartolin, majstor borilačkog sporta, Budokai 5. DAN, Majstor Ninjutsu škole Bujinkan Shihan 10. DAN, koji se borilačkim sportom bavio od 1973.godine.

Višegodišnji prvak u više borilačkih sportova u bivšoj Jugoslaviji i RH. Discipline u kickboxingu; semi contact, light contact, full contact, karate i kung fu, te posebno Budokai. Član je reprezentacije bivše Jugoslavije i RH 8 godina. Prvak Europe 1984. u Budokaiu po E.M.A.F.

Federaciji u Njemačkom gradu Titisce- Neustadt, 1983. Sudionik je Gala cupa u Parizu u Muay thay-u (tajlandski boks), gdje je osvojio drugo mjesto u svojoj kategoriji. U Hamburgu 1985. je postao licencirani sudac za 1985/86 godinu, pri WAKO organizaciji i kasnije u Hrvatskoj. S reprezentacijom 1986. sudjeluje u SAD-u na stručnoj ekskurziji gdje posjećuje, demonstrira i uči na najvećim borilačkim akademijama kod svjetskih majstora u gradovima New York, Washington DC, Miami, San Francisco, Los Angeles i Honolulu- Hawai.

Sudionik je Europskog prvenstva 1987. u Ateni u kickboxingu gdje osvaja 5. mjesto. 1988. sudionik je Europskog prvenstva Venecija-Mestre, gdje osvaja 5. mjesto. Kao natjecatelj i trener bio je sportaš općine Zabok tri puta, te odgojio osam sportaša općine i grada Zaboka, 20. državnih prvaka, i 10. reprezentativaca.

Kao trener i natjecatelj s BUDOKAI ekipom “DZBVIS REGENERACIJA ZABOK„ u 1. BUDOKAI Međurepubličkoj ligi osvajao naslov prvaka dva puta, 1987. i 1992.godine te 5 puta s ekipom osvajao 2. mjesto, jedanput 3. mjesto i dva puta 4. mjesto.

Od 12 ekipa plasiranih u 1. Budokai međurepubličkoj ligi i u R.H. Ekipno Državno Prvenstvo. Godine 1990. je osnivač, predsjednik i instruktor Ninjutsu Saveza Jugoslavije do 1992.godine. Od 1992. godine je predsjednik, glavni instruktor i osnivač Ninjutsu Saveza Hrvatske i glavni instruktor u Ninjutsu sekciji Regeneracija Zabok. Od 2004.godine osnivač, trener i predsjednik do 2012. godine Ninjutsu kluba „BUJINKAN SHINOBI DOJO ZABOK.

Kickboxing klub Ninja Zabok trenutačno broji 64 aktivna člana.

Najuspješniji natjecatelji u pojedinačnim kategorijama kluba su:

Karla Bartolin, državna prvakinja i zlatna sa Svjetskog prvenstva 2010. u Beogradu. Kasnije se zbog obveza na Pravnom fakultetu poslu posvetila trenerskom poslu. Osvajala je brojne medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Leona Bartolin, državna prvakinja koja je osvajala odličja na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima. Šest puta je izabran za perspektivnu sportašicu Grada Zaboka o strane Sportske zajednice grada Zaboka. Prošle godine je na prvenstvu Hrvatske bila prva u kick lightu i druga u light contactu. I ove je godine na državnom prvenstvu osvojila srebro u light contactu, a u svibnju je bila brončana na jakom Svjetskom kickboxing kupu u Budimpešti.

Dario Glogoški, državni prvak, lani je osvojio prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u light contactu, dok je ove godine bio drugi u istoj disciplini.

Članovi Kickboxing kluba Ninja Zabok osvajaju medalje na brojnim natjecanjima, a među najuspješnijima su Elena i Leonardo Čvek, Julijan i Nikola Vukić, Antonio Šoprek, Gabrijel Latin, Andrej Sotoušek…

Treninzi Kickboxing kluba Ninja Zabok održavaju se svaki utorak i četvrtak od 19 do 20.30 sati, te svaki petak od 18.30 do 20 sati u maloj sportskoj dvorani Zabok pored KTC-a i gimnazije AGM Zabok.

Kontakt telefon, voditelj i trener Rajko Bartolin: 098 460 179, e-mail: karla.bartolin@gmail.com, rajko.bartolin@optinet.hr.

Odgovori

Back to top button