KluboviOstalo

SPARTAN GYM

Adresa: BLEIWEISOVA 26Grad: ZAGREB
Poštanski broj: 10000 Država: HRVATSKA

Pod vodstvom Aleksandra Pupca, trenera i osnivača kluba, vrhunske rezultate za Spartan Gym ostvarili su bivši svjetski prvak Emil Zoraj, Gloryjev i FFC teškaš Mladen Brestovac, kao i Viktor Zaman, bivši svjetski prvak u kickboxingu i muay thaiju.

Njihovim stopama danas idu nove generacije isto tako odličnih boraca poput Ante Širića, Petra i Luke Jamana, Gaja Ćosića, Ivana Letice, s kojima postižemo vrhunske rezultate kako na nacionalnoj, tako i na međunarodnoj razini u amaterskom kickboxingu (državni prvaci, svjetski i europski prvaci, vice prvaci, osvajači međunarodnih kupova).

Spartan Gym. Foto: Spartan Gym

Spartan Gym dom je šampiona od 2006. godine, svih onih koji su odabrali aktivniji, zdraviji, sretniji i bolji način života, uz pomoć borilačkih sportova i vještina – kickboxinga, i Muay Thaija, a odnedavno i Brazilian Jiu Jitsu.

Odlične rezultate postižemo i s našim rekreativcima, koji su strastveni promotori našeg sporta. Grupni treninzi u Spartanu karakteristični su po friendly, motivirajućoj atmosferi i visokom nivou kvalitete treninga koje vode diplomirani kineziolozi, dinamični su, uzbudljivi, zabavni i efektni – jednom riječju – ‘Trening na koji vam nikad neće biti teško otići’.

Više o nama na adresi: spartangym.hr

Odgovori

Preporučamo
Close
Back to top button