Fitness

VIDEO Pogledajte Božićev trening u kojem koristi okrugli fokuser štit

Boks je jedan od fizički najzahtjevnijih sportova na svijetu. Tijekom treniranja razvija se opća kondicija i izdržljivost, koordinacija, snaga, brzina, te pokretljivost.

Treniranje boksa uvijek je zanimljivo, jer se tijekom vježbanja koriste različiti rekviziti i sprave kojima boksači, a u današnje vrijeme sve više i rekreativci, podižu ili održavaju dobru formu.

Uz boks se u vrlo kratkom vremenu može pospješiti fizičko i mentalno zdravlje, poboljšati izgled, jačati samopouzdanje, te se riješiti negativne energije i nakupljenog stresa.

Aerobni trening je daleko zahtjevniji nego vježbanje u teretani, no pomoći će vam da poboljšate svoju izdržljivost, kao i sve motoričke sposobnosti.

Takvim se treninzima intenzivno tope masne naslage, uklanja suvišna voda iz tijela, te jačaju sve skupine mišića, a naročito trbušna muskulatura.

Ženama je boks naročito privlačan jer potiče mršavljenje i zatezanje cijelog tijela.

Bivši hrvatski boksač Stjepan Božić je u ranijem video prezentirao trening s Prideovim fokuserima i palicama, a u novom je koristio Prideov okrugli fokuser štit.

Stjepan tijekom treninga obavezno koristiti različite boksačke rekvizite, a posebno mu zadovoljstvo čini vježbanje s kvalitetnom opremom.

Veliki izbor boksačkih fokusera možete naći u PRIDE trgovini za borilačke sportove, na adresi Maksimirska 103, u Zagrebu, ili u Internet trgovini www.pride.hr.

U nastavku pogledajte dva videa u kojima Stjepan Božić vodi trening s okruglim fokuserom:

Trening Stjepana Božića s okruglim fokuser štitom

Video 2:

Trening Stjepana Božića s okruglim fokuser štitom

Odgovori

Back to top button