Fitness

Ne ide vam se u teretanu ili fitness studio? Nema veze, vježbajte kod kuće

Ponekad je teško naći ideje za nove vježbe. Ne znate od kuda krenuti a financijsko stanje nije vam tako bajno pa si ne možete priuštiti odlazak na fitness u nekom studiju. Osuđeni ste na svoju sobu i dosadne vježbe koje su vas učili još u školi…

Pa zahvaljujući tehnologiji možete svoje vježbanje učiniti zabavnijim ali i učinkovitijim. Na YouTubeu možete naći mnogo besplatnih savjeta fitness trenera…

Tamo možete naći neke izuzetno kvalitetne savijete i dobre trenere. Tako dobiti ćete možda i kvalitetnije savijete nego u nekom fitness studiju gdje će vam treninge održavati neki student koji ni sam nije siguran da zna što radi.

Jedina mana kućnog treniranja je što nema nikoga da vas potakne. Teže je raditi sam. Uspijete li posložiti sve kockice u glavi i raditi sukladno s trenerom koji odrađuje trening na snimci ne možete pogriješiti.

Neki, s druge strane, upravo smatraju da je prednost treniranja kod kuće to što radite sami i nema nikoga da vas dekoncentrira.

Neki ljudi se ne osjećaju ugodno dok treniraju u grupi jer se osjećaju kao da ih netko stalno procjenjuje. Iako to skoro nikada nije slučaj no ako se ne možete opustiti u grupi bolje je da onda vježbate sami i uživate u vježbanju.

Fitness je dobar način rekreacije, ali i vrsta zabave, pa u njemu treba uživati..

Nemojmo zaboraviti na glazbu. Ona će vas potaknuti na vježbanje i vrijeme će vam brže proći. Ako vježbate sami imate mogućnost odabira glazbe po vašem ukusu pa to možete smatrati još jednom prednošću vježbanja u svoja četiri zida.

Odgovori

Back to top button