Kick & Thai

Kickboxing kup 25. Croatia Open u Kutini

Kutina je ovog vikenda domaćin velikog međunarodnog božićnog kickboxing kupa 25. Croatia Open. U subotu će se održati tradicionalni turnir na kojem će nastupiti 249 natjecatelja iz 48 klubova iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Hrvatske.

Natjecanje počinje u 10 sati u Sportskoj dvorani Kutina uz prijenos uživo na YouTube kanalu CroRing.

Odziv natjecatelja je vrlo dobar i kvalitetan, no mnogi su odustali zbog epidemioloških mjera, ističe organizator turnira i trener Josip Cerovec.

Natjecatelji će se boriti u četiri discipline: low kick (J+S), point fighting, kick light, light contact (djeca, mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori).

– Očekujemo odlične borbe u ringu u low kicku gdje nastupa više amaterskih prvaka sa svjetskih prvenstava, kao i u juniorsko-kadetskom dijelu na tatamiju. Borbe će se odvijati na tri tatamija i ringu – naglasio je Josip Cerovec.

U okviru natjecanja bit će prodavana majica, 25 Croatia Opena koju je donirala obitelj Penđak iz Kanade, a prikupljena sredstva će se upotrijebiti za pomoć najsiromašnijima, te obiteljima na području Sisačko-moslavačke županije koje su pogođene potresom.

Posebno se očekuje dobra konkurencija u borbi za najbolji klub 25.Croatia Opena, gdje se zbrajaju svi rezultati kluba.

Glavni pokrovitelji turnira su Grad Kutina i Sisačko-Moslavačka županija.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button