MMA

Kevin Lee će u Khabibovoj promociji biti isplaćivan u Bitcoinu

Donedavni UFC-ov borac Kevin Lee potpisao je Eagle FC promociju, koja je u vlasništvu Khabiba Nurmagomedova. Kevinova karijera je posljednjih godina krenula silaznom putanjom, no dobio je novu priliku.

Amerikanac bi u Khabibovoj promociji trebao debitirati 11. ožujka, ali još nema protivnika.
Kevin Lee i Eagle FC organizacija dogovorili su zanimljiv način isplaćivanja honorara.

– Moja će plaća biti u Bitcoinu bez da mi se išta odbija od honorara. To je odlučilo u odabiru promocije. Daje mi veću financijsku sigurnost i pomaže mi da se bolje borim – istaknuo je Kevin Lee.

Borac iz Detroita otkriva kako u Bitcoin ulaže još od 2017., te kako mu je to mnogo pomoglo dok je imao problema s ozljedama, financijski se pokrivao jer se nije borio.

– U Eagleu su mi ponudili mnogo više toga od ostalih promocija. Dobio sam ponude od različitih ljudi, ali ova mi je najviše odgovarala – naglasio je Kevin Lee i dodao:

– Khabiba poštujem kao borca i kao čovjeka. On također privlači mnogo pažnje.

Američki borac ima priliku nastupati u novoj kategoriji do 75 kg, te mu se svidjela ideja da postane prvak u toj diviziji.

– I to je bio dobar razlog što sam potpisao ugovor s Eagleom, prelazak u kategoriju do 75 kilograma. Sada mogu biti prvi MMA prvak te kategorije – zaključio je Kevin Lee.

Odgovori

Back to top button