Kick & Thai

Antonio Plazibat nakon poraza: Katastrofa, nisam radio ništa. Loša večer za mene i Badra

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat poražen je u polufinalu teškaškog turnira četvorice od Francuza Nordinea Mahieddinea.

Solinjanin je uzvratnom okršaju protiv francuskog borca, kojeg je lani u lipnju pobijedio u svom debiju za Glory, izgubio podijeljenom odlukom sudaca nakon dodatne, četvrte runde.

Antonio se nakon poraza javio svojim fanovima putem Instagram storya.

‘Ono je bila katastrofa. Borio sam se kao k*rac, izgledao sam kao sporo g*vno. Nisam radio ništa, praktički sam prepustio pobjedu. Nije me ništa poremetilo što me on uzdrmao i što me bacio na pod, u nokdaun. Jednostavno sve je bilo loše, borio sam se nikako od početka do kraja’, poručio je Antonio i dodao:

‘Nema se ništa dobro za reći. Užasno loša večer za mene i Badra. Naj*bali smo i ja i on ovaj put. Što ćeš, to je život, idemo dalje. Hvala svima puno što su poslali lijepe poruke, što ste stali uz mene i ohrabrili me. Hvala svima što ste gledali. Što da kažem, sj*bao me očito YouTube. Previše sam snimao za YouTube, postao sam Influencer (smijeh)’.

Solinjanin je uzvratnom okršaju protiv francuskog borca, kojeg je lani u lipnju pobijedio u svom debiju za Glory, izgubio podijeljenom odlukom sudaca nakon dodatne, četvrte runde

Odgovori

Back to top button