Judo

Hrvoje Lindi sportski direktor Europske judo unije i sljedeće četiri godine

Kraj godine donosi i godišnja okupljanja, kongrese i skupštine organizacija, a takvo okupljanje dužnosnika Europske judo unije, krovne organizacije europskog judo, održano je nedavno putem videokonferencije, piše na službenoj stranici HJS-a.Tijekom četverosatnog rezimea 2020. godine za europski judo, predsjednik Europske judo unije, Sergej Solovejčik, istaknuo je porečki “balon” kao jedan od najvećih uspjeha:

– Ovim putem bih se još jednom želio zahvaliti cijelom Hrvatskom judo savezu i svim članovima organizacijskog odbora europskih prvenstava za juniore i mlađe seniore u Poreču na iznimnom trudu i uspjehu održavanja tako izazovnih natjecanja. Potvrdili ste još jednom da ste važan član europske judo obitelji.

Na kongresu se glasalo za nove, četverogodišnje funkcije, a dosadašnji sportski direktor Europske judo unije, Hrvoje Lindi, izabran je za novi, treći mandat.

– Ponosan sam i zahvalan kolegama iz cijele Europe što prepoznaju trud koji ulažem u svakodnevni rad, zajedno sa cijelim svojim timom. Potvrda je to i rada svih u Hrvatskom judo savezu, koji je prepoznat kao jedan od najboljih organizatora u judo svijetu te po efikasnosti rada uz jako mali broj ljudi – rekao je Lindi, koji obnaša funkciju sportskog direktora Europske judo unije od 2012. godine.

Ako se tome pridoda prošlotjedno imenovanje predsjednice Hrvatskog judo saveza, dr. sc. Sande Čorak, za savjetnicu Europske komisije za ravnopravnost spolova, hrvatski predstavnici na najvišim pozicijama europskog judo i sportskog svijeta svakako daju prilike i za daljnji rast hrvatskog juda i sporta.

Foto: Hrvatski judo savez

Ponosan sam i zahvalan kolegama iz cijele Europe što prepoznaju trud koji ulažem u svakodnevni rad, zajedno sa cijelim svojim timom – rekao je Lindi

Odgovori

Back to top button