Boks

To je razočaralo Davida Hayea: Belfort izjavi kako poštuje legende, a onda nokautira 58-godišnjaka

Bivši svjetski prvak David Haye je nakon tri godine ponovno ušao u ring. Britanski boksač se na subotnjoj Trillerovoj priredbi borio protiv sunarodnjaka Joea Fourniera.

U ekshibicijskom meču na osam rundi Haye je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

A priredbu na Floridi predvodio je još jedan ekshibicijski meč između bivšeg UFC-ova borca Vitora Belforta i 58-godišnje boksačke legende Evandera Holyfielda.

Brazilac je u prvoj rundi dvaput rušio Holyfielda, te je sudac prekinuo meč.

Davida Hayea je poprilično zasmetalo što se 44-godišnji Belfort toliko veselio nakon trijumfa protiv 14 godina starijeg protivnika.

– Nije bilo lijepo vidjeti mog heroja kako je završio u prvoj rundi. Mislio sam da je to ekshibicijska borba, ali to nije bio taj meč. Razgovarao sam s Vitorom na vaganju i rekao mu: ‘Nećeš ga uništiti, zar ne’? – kazao je David Haye i dodao:

– Belfort je u dobroj formi, a bori se protiv 58-godišnjaka. Vitor mi je odgovorio kako neće to napraviti. Još mi je rekao kako legende poštuju legende.
Britanac je vjerovao kako će borba razvući i otići do kraja. No Belfort je odlučio meč završiti što prije.

– Vitor je ušao u ring i razvalio protivnika. Nije mi bilo jasno što Belfort radi. Evander ima 58 godina, a Vitor je slavio kao da je napravio nešto impresivno – istaknuo je David Haye i poručio Brazilcu:

– Nokautirao si 58-godišnjaka! Nije važno koliko je Holyfield impresivno izgledao na vaganju. Ne znam na što je mislio kada mi je rekao da će imati poštovanja prema suparniku. To me jako razočaralo.

Vitor Belfort nakon pobjede prozvao Jakea Paula.

Odgovori

Back to top button