Boks

I Anderson Silva traži meč protiv Jakea ili Logana Paul

Okršaj bivših UFC-ovih boraca Andersona Silve i Tite Ortiza na subotnjoj Trillerovoj boksačkoj priredbi na Floridi privukao je veliku pažnju.

Silva (46) je nastavio uspješan boksački niz, jer nakon što je u lipnju pobijedio meksičkog borca Julia Cesara Chaveza mlađeg, sada je nokautom u prvoj rundi razbio Ortiza.

Nastavi li Spider i dalje lakoćom pobjeđivati svoje suparnike mogli bi ga još godinama gledati, premda je nedavno izjavio kako bi profesionalnu karijeru mogao završiti s 49 godina.

Brazilac je nakon novog trijumfa otkrio dva potencijalna protivnika protiv kojih bi se želio boriti.

– Jake Paul, ti i tvoj brat imate priliku boriti se protiv mene i Vitora. To bi bila dobra borba – kazao je Anderson Silva, dok je Vitor Belfort nakon meča protiv Holyfielda prozvao Jakea Paula:

– Prestani bježati od mene. On je još uvijek Disneyjev klinac! Dođi da te naučim lekciju, ti ćeš biti moje dijete, a ja tvoj tata. Stavit ću te u krilo i spavat ćeš kao beba.

Jake Paul je nedavno podijeljenom odlukom sudaca pobijedio bivšeg UFC-ova borca Tyrona Woodleyja, dok se stariji brat Logan u ekshibicijskom meču u lipnja borio protiv boksačke legende Floyda Mayweathera, a dvoboj je završio bez pobjednika.

Odgovori

Back to top button