Ostalo

VIDEO Conor McGreger tražio obračun s poznatim reperom

Na MTV-ovu dodjelu nagrada koja se u nedjelju održala u New Yorku stigla je i UFC-ova zvijezda Conor McGregor.

Njegov dolazak u Barclays Centru u Brooklynu privukao je veliku pozornost, a i sam se pobrinuo da se o njemu još više govori.

Naime, irska MMA zvijezda se u jednom trenutku pokušala obračunati s poznatim reperom Machine Gun Kellyjem. Nakon tog događaja društvene mreže preplavile su snimke tog incidenta.

Osiguranje je primijetilo kako se nešto ozbiljno kuha između njih dvojice te je brzo reagirala i uspjela zadržati McGregora da se opasno ne približi reperu.


Navodno je do sukoba došlo nakon što je irski borac tražio Kellyja zajedničku fotografiraju. Reper je to odbio što se Conoru nije svidjelo.

Kelly je potom navodno odgurnuo Conora koji se oporavlja od teškog prijeloma noge, te je posrnu.

McGregor se u srpnju teško ozlijedio u meču protiv Dustina Poiriera. McGregor je bacio svoje piće prema Kellyju, te krenuo na repera. Osiguranje se umiješalo i spriječilo veći incident.

Conor McGregor je na dodjelu MTV-ovu dodjelu nagrada stigao s pomagalom za hodanje. Bilo kakav sukob u ovoj fazi oporavka mu apsolutno ne treba, jer riskira pogoršanje ozljede.

Irac je bio u društvu svoje dugogodišnje djevojke Dee Devlin, dok je Machine Gun Kelly stigao u pratnji Megan Fox.

Jedan od Conorovih glasnogovornika pokušao je objasniti što se dogodilo:

– Conor McGregor nikoga nije tražio da se fotografiraju i nije počeo ovaj incident. On ne poznaje Machine Gun Kellyja, jedino što zna da je reper gostovao na priredbi u srpnju kada se borio protiv Dustina.

Irac je kasnije dao izjavu, te je smirivao situaciju.

– Ništa se nije dogodilo sa mnom, ja se borim samo protiv pravih boraca, protiv ljudi koji se uistinu bore. Sigurno se neću boriti s malim Vanilla Ice bijelim reperima. Ja niti ne poznajem tog tipa. Ne znam ništa o njemu osim da je s Megan Fox – kazao je Conor McGregor.

Odgovori

Back to top button