MMA

White ne zna kako bi Covington, nakon što je dvaput izgubio protiv Usmana, pobijedio Adesanyu

Colby Covington je dvaput pokušao osvojiti naslov UFC-ova prvaka velter kategorije, ali je u oba meča izgubio protiv prvaka Kamarua Usmana.

Često je u svojim izjavama spominjao kako želi borbe za titulu, a osim meča s Usmanom, spominjao je i prvaka srednje kategorije Israela Adesanyu.

Chaos je u studenom, nakon poraza protiv Kamarua, najavio mogućnost prelaska u srednju kategoriju. Predsjednik UFC-a Dana White smatra kako Colby zasad nema što tražiti u višoj kategoriji.

– Israel Adesanya je svjetski prvak. Ne znam kako misli pobijediti Adesanyu kada je dvaput izgubio od Usmana – ustvrdio je Dana White i dodao:

– Mislite li da Colby može ugroziti prvaka u višoj kategoriji? No bude li odlučio prijeći u srednju kategoriju i pobijedi Whittakera, onda možemo razmišljati da dobije borbu za naslov.

A za ovaj vikend najveća svjetska MMA organizacija pripremila je pravu poslasticu. Jedan od iščekivanijih mečeva između Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala predvodit će UFC 272 priredbu u T-Mobile Areni.

Fanovi slobodne borbe s velikim nestrpljenjem čekaju okršaj nekada najboljih prijatelja, a danas ljutitih suparnika.

Odgovori

Back to top button