MMA

Dana White najavio mogući okršaj Miočića i Jonesa, pa Bones iznio svoje mišljenje o toj borbi

Hrvatsko-američki borac Stipe Miočić (20-4) želi još jednom napasti pojas UFC-ova prvaka teške kategorije. No kako bi dobio priliku za uzvrat protiv Francisa Ngannoua, Stipe mora pobijediti nekog velikog borca. Šef UFC-a Dana White otkrio je kako bi Miočićev sljedeći suparnik mogao biti bivši prvak poluteške kategorije Jon Jones (26-1, 1NC).

– Ima nekih koji još misle kako Stipe nije najveći teškaš svih vremena, ali on to apsolutno jest. Uložio je nevjerojatan trud i odradio sve što je potrebno da bi postao najveći – kazao je Dana White i dodao:

– Stipe je najveći. Ne znam što ćemo s njim, ali drago mi je da je nabrijan i željan ponovno se boriti. Moguće je de da dogovorimo borbu između Miočića i Jonesa.

Nedugo nakon te izjave Bones je na svom Twitteru ostavio poruku u kojoj je odbacio takvu mogućnost i objasnio zašto ne želi borbu protiv Miočića.

Nisam ja tu da bih se s njim borio, ali bih svoj pojas branio bez problema protiv njega, poručio je Jon Jones

Stipe je pojas teškaškog prvaka osvojio 2016. u meču protiv Fabricija Werduma te ga uspješno branio četiri puta. Pojas je izgubio u okršaju s Danielom Cormierom, ali ga je vratio i još jednom obranio. Na UFC 260 priredbi održanoj 27. ožujka izgubio je naslov protiv Francisa Ngannoua.

‘Nemojte se uzbuđivati, neću se boriti sa Stipom’, napisao je Jon Jones u poruci na Twitteru, koju je kasnije obrisao, a onda ih je objavio još nekoliko:

‘Nisam ja tu da bih se s njim borio, ali bih svoj pojas branio bez problema protiv njega. Želim najveći izazov i spreman sam ga čekati. U dobi od 33 godine sam bolji nego što sam ikad bio… nastavljam mukotrpno trenirati.’

Bones je dodao još i ovo:

‘Dojadilo mi je stalno slušati ista sranja o tome da nisam dovoljno velika zvijezda i da ne donosim dovoljno novca. Spreman sam se boriti u borbama koje će donijeti zaradu kroz plaćanja za gledanje prijenosa. Svijet želi vidjeti tučnjavu dvojice tamnoputih boraca i ja sam mu to spreman dati.’

Odgovori

Back to top button