MMA

Filip Pejić saznao protiv koga se bori 5. lipnja na KSW 61 priredbi

Hrvatski MMA borac Filip Pejić (15-4-2) saznao je svog suparnika na KSW 61 priredbi koja će se 5. lipnja održati u Gdanjsku pred šest tisuća gledatelja. Nitro se u oktogon vraća protiv donedavnog prvaka perolake kategorije Francuza Salahdinea Parnassea (14-1-1). Francuskom borcu to je prvi meč nakon što je u siječnju izgubio naslov prvaka u okršaju protiv Daniela Torresa.

Filip Pejić je posljednju borbu imalo u studenom prošle godine kada je za 11 sekundi nokautirao Sebastiana Rajewskog. Bio je to drugi najbrži nokaut u KSW-u. Nitro je tim trijumfom prekinuo niz od dva poraza (Daniel Torres i Roman Szymanski).

Pejić i Parnasse traže revanš protiv Torresa i moguće je kako bi pobjednik njihovog okršaja osiguralo mjesto izazivača. Pejić je pokazao želju za borbom protiv Parnassea dok je u svom vlasništvu imao KSW-ov pojas prvaka.

Priredbu u Gdanjsku koja će se prvi put od izbijanja pandemije održati pred punim tribinama predvodi meč između Mariusza Pudzianowskog i Lukasza Jurkowskog, a već ranije je u program uvršten okršaj između našeg Ivan Erslana i Przemyslava Mysiale.

Odgovori

Back to top button