MMA

Vratio se stari McGregor: otkazao borbu i izvrijeđao Poiriera

Conor McGregor je u svojoj objavi na Twitteru poručio kako otkazuje borbu protiv Dustina Poiriera. Naime, njihov treći međusobni okršaj trebao bi predvoditi UFC 264 priredbu koja je zakazana za 10. srpanj.

Irska MMA zvijezda tvrdi kako je borba otpala i to se više ne može promijeniti. A sve je krenuo od Poirierove poruke u kojoj je prozvao McGregora kako se nije držao obećanja koje je dao u siječnju uoči njihovog dvoboja da će donirati pola milijuna dolara Dustinovoj zakladi ‘Good Fight’i tako pomoći onima kojima najviše treba.

Irac je žestoko uzvratio te objasnio kako nikad ne donira novac ako ne zna na što će biti potrošen, To ga još dodatno razljutilo pa je putem Twittera otkazao borbu.

‘Gotov si, seljačino. Zašto mičeš ušima? Ti je***a seljačino mrtvog mozga, 500 tisuća dolara bez jasnog plana. Kako da ne, budalo. Vjerojatno baš i ne znaš s novcem. Borba otpada. Borit ću se s nekim drugim. Sretno s tvojim starim ugovorom’, napisao je McGregor u poruci te dodao:

‘Moj tim vodi računa da svaka donacija bude smislena, svi znaju da sam darežljiv. Mozgom ćeš platiti ovaj pokušaj da okaljaš moje ime. Kujo. Sretno kad te uhvate. Naj***o si.

Javio se i Conorov menadžer Audie Attar, a poruku je uputio McGregorovom suparniku:

‘Dustin! Kuda srljaš? Jesi li zaboravio onaj naš susret s našim obiteljima kada smo stali na tvoju stranu kad si pokušao od UFC-a dobiti više novca? Conor je maksimalno velikodušan. Ne odbacujte njegovu poslovnu sposobnost, on uvijek odradi ono što je rekao. Čovječe, ovo ti je bilo vrlo nisko.

Odgovori

Back to top button