MMA

Ngannou otkrio zanimljiv detalj iz okršaja protiv Miočića: Mislio sam da nešto krivo radim…

Novi UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou otkrio je u podcastu Mikea Tysona Hotboxin’ kako je nokautirao Stipu Miočića. Kamerunski udarač je 27. ožujka na UFC 260 priredbi nokautom u drugoj rundi pobijedio američko-hrvatskog borca i osvojio pojas.

Francis je na početku te runde primio udarac desnicom, a na Stipin napad odgovorio je kontrom i stigao do trijumfa.

– Kad me pogodio desnom rukom pitao sam se je li nešto krivo radim. Gledali smo ga i znali da je ta ‘step-back’ desnica Stipin najbolji udarac. Tako je pogodio i Werduma te stigao do titule. Mislio sam da nešto krivo radim, ali onda se zaletio – kazao je Francis Ngannou, te stao u obranu suca Herba Deana:

– Gledao sam borbu i vidio kako je sudac reagirao. Mislim da bi ga trebalo nagraditi za najbolju izvedbu te večeri. Jeste li vidjeli koliko je brzo uskočio? Kretao se unatrag, a onda odjednom uletio među nas. Bio je spreman – ako te Francis dotakne, ne dopusti da to učini još jednom.

Neki su nakon borbe kritizirali suca Herba Deana jer nije odmah prekinuo meč kada je Ngannou srušio Miočića. Francis je iskoristio trenutak i još jednom udario Stipu.

Odgovori

Back to top button