Boks

Fury najavio okršaj protiv Joshue: Borba će se sto posto dogoditi!

Britanski boksač Tyson Fury i njegov tim imali su prošlog vikenda dosta posla, jer su morali pregledati nekoliko ponuda u kojima se predlažu mjesto i datum održavanja boksačkog meča za apsolutnog prvaka svijeta protiv Anthonyja Joshue.

Kralj Cigana je istaknuo kako su sada još bliže dogovoru za tu superborbu koja bi donijela ujedinjenje boksačkih titula, a u igri su njegov WBC pojas, te Joshuini WBA, IBF i WBO naslovi.

– Borba će se sto posto dogoditi! U sljedećih nekoliko dana znat ćemo datum i mjesto gdje će se meč održati – kazao je Tyson Fury i dodao:

– Sve će se znati do kraja tjedna. U igru su uključeni pravi igrači i velike ponude od vrlo bogatih ljudi. Siguran sam da će biti dobrih ponuda.

U ponedjeljak je Spencer Oliver također najavio kako će se najvažniji detalji vezani za borbu znati do kraja tjedana te je otkrio kako bi se ona trebala održati u 24. srpnja u Saudijskoj Arabiji.

A da se nešto pozitivno događa u pregovorima pokazuje i snimka koju je Tyson Fury u ponedjeljak objavio na svom Twitteru:

Odgovori

Back to top button