MMA

VIDEO Roberto Soldić preskočio ogradu i izazvao Khalidova

Roberto Soldić ponovno je oduševio navijače i uvjerljivo stigao do nove pobjede. Hrvatski MMA borac je na KSW 63 priredbi u Varšavi prekidom u trećoj rundi svladao Čeha Patrika Kincla.

Robocopu je to bila 19. pobjeda u karijeri (sedma u KSW-u) i 16. koju je izborio nokautom.

Treći put je obranio naslov KSW-ova prvaka u velter kategoriji, još ranije je debitirao u srednjoj kategoriji, a sada je izazvao prvaka.

Naime, nakon meča je preskočio ogradu i otišao među gledatelje, te je prišao prvaku srednje kategorije Mamedu Khalidovu. Soldić je zagrlio KSW-ovu legendu, te su dugo razgovarali.

Možda bi njihov razgovor još duže trajao da se Roberto nije trebao vratiti u oktogon na proglašenje pobjednika.

– Izuzetno poštujem Mameda, on je zaslužan što su se mnogi mlađi borci poput mene počeli baviti slobodnom borbom. Rekao sam mu da se želim boriti protiv njega, trebam novac. Obitelj, znate… A onda, tko god pobijedi slijedi revanš, a to donosi još veću zaradu – rekao je Roberto Soldić, a onda se u oktogonu pojavio i Mamed Khalidov:

– Ta je borba neizbježna. Ja sam spreman u svakom trenutku. Za mene je velika čast boriti se s takvim prvakom. Dogovorite tu borbu.

Mamed Khalidov ima 35 pobjeda u karijeri, sedam poraza i dva neodlučena meča.

Posljednju borbu imao je u listopadu prošle godine kada je uzvratnom meču na KSW 55 priredbi nokautom pobijedio Scotta Askhama i ponovno osvojio pojas prvaka srednje kategorije.

Odgovori

Back to top button