Boks

VIDEO Andy Ruiz nakon operacije izgleda još mršavije: Sada ponovno može napasti tron

Bivši svjetski boksački prvak Andy Ruiz Jr. proslavio se svojim moćnim udarcima u nevjerojatnim mečevima protiv Anthonyja Joshue.

Ruiz je 2019. dvaput boksao protiv Joshue, u lipnju je prekidom osvojio WBA (Super), IBF, WBO i IBO naslove, a onda je uzvratnom meču u prosincu izgubio te pojaseve.

U to je vrijeme Andy bio težak 128 kilograma.

Prije nekoliko dana na internetu je objavljen video u kojem Ruiz trenira nakon operacije koljena, a izgleda mnogo mršavije nego dok se prije dvije godine borio za pojaseve prvaka.

Neke osobe iz boksačkog svijeta kritizirali su Andyjevu odluku da skine kilograme, jer su smatrali kako će to umanjiti njegovu udaračku snagu.

Nakon što je izgubio 13,5 kilograma mnogi su posumnjali u moć Ruizovih udarac.

Njegov posljednji meč protiv Chrisa Arreole bio je vrlo dinamičan, a neki boksački stručnjaci tvrde kako su Andyjevi udarci bili mnogo slabiji u usporedbi s onima kada se borio protiv Joshue.

Oni dalje navode kako se kod Ruiza mogle primijetiti reakcija kod svakog udarca koji je uputio Arreola, a neki misle da je Andy pretjerao sa skidanjem kilograma.

U videu Ruiz izvodi vrlo naporne vježbe, a kako je operaciju koljena imao prije nekoliko mjeseci, mnogi stručnjaci vjeruju kako taj zahvat nije bio težak.

No većina Andyjevih fanova oduševljena je njegovim novim izgledom.

‘Sada bi trebao biti još učinkovitiji. Njegov trud će se isplatiti. Debljina ga je samo usporavala. Sada ponovno može napasti tron’, samo su neki od komentara Ruizovih navijača.

Odgovori

Back to top button