Kick & Thai

Poljak Wrzosek triput bio u nokdaunu, pa fantastičnim ‘high kickom’ pobijedio Badra Harija

Subotnja Glory 78 priredba u Rotterdamu ponovno je ponudila fantastične borbe u kickboxingu. Nama je najzanimljiviji bio nastup Antonija Plazibata je nokautom u drugoj rundi pobijedio Marokanca Tarika Khbabeza.

Solinjanin se tako nakon poraza protiv Francuza Nordinea Mahieddinea sjajnim završetkom vratio na pobjedničku stazu. Bio je to Plazibatu deseti nokaut u karijeri!

Mnogo uzbuđenja ponudila je glavna borba u kojoj je Poljak Arkadiusz Wrzosek nokautom u drugoj rundi svladao Marokanca Badra Harija.

Marokanski borac je u prve dvije runde triput rušio Wrzoseka, a sudac je jednom i brojao Poljaku. Pokušao je Hari u drugoj rundi završiti borbu, a onda je uslijedio šok.

Wrzosek je na izmaku snaga lijevim ‘high kickom’ pogodio Badra u glavu, koji se samo srušio na tlo.

Sudac je brojao do deset, ali Hari nije ustao. Marokanskom kickboksaču bio je to četvrti poraz u nizu.

Trenutak kada Hari više nije mogao nastaviti meč pogledajte OVDJE.

U sunaslovnoj borbi Rus Artem Vahitov je u uzvratnom meču pobijedio brazilskog borca Alexa Pereiru većinskom odlukom sudaca i osvojio naslov poluteške kategorije. Brazilac će uskoro potpisati za UFC.

Na priredbi su održane i dvije borbe za pojas prvaka. Surinamac Donovan Wisse je prekidom minutu prije kraja druge runde svladao Yousrija Belgarouija.

A Tyjani Bezjati je osvojio naslov u lakoj kategoriji. Wonderboy je dominirao tijekom borbe i jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Amerikanca Elvisa Gashija.

Odgovori

Back to top button