MMA

VIDEO Bigfoot izgubio prekidom u drugoj rundi, Ivan Vitasović osvojio naslov na Megdanu

Bivši UFC-ov borac 41-godišnji Antonio Silva (19-13, 1NC) nastupio je na priredbi Megdan FC promocije koja se održala u Šapcu i izgubio protiv Portugalca Quentina Domingosa (6-2).

Naime, meč za naslov u teškoj kategoriji je prekinut u drugoj rundi nakon što je portugalski borac serijom udaraca uzdrmao Bigfoota koji je izgubio tlo pod nogama, a nakon još nekoliko udaraca sudac je prekinuo borbu.

No dojam je kako se sudac možda prebrzo umiješao kako bi ih razdvojio i prekinuo okršaj. To je Antoniju Silvi bio deveti poraz u posljednjih 11 borbi i šesti u nizu.

Na borilačkoj priredbi koja je održana na otvorenom uz prisustvo gledatelja održano je devet mečeva, sedam po pravilima slobodne borbe i dva kickboxing okršaja.

Još jedna ozbiljan sudački propust viđen je u kickboxing meču između Saše Jovanovića i Moribaha Kosiaha. Naime, Kosiah je nokautirao Jovanovića, a sudac je procijenio da se radi o nepropisnom udarcu.

Meč je u prvom trenutku proglašen ‘no contest’, ali je pregledavanjem snimke odluka promijenjena i pobjeda je dodijeljena Kosiahu.

A borac pulskog Trojana Ivan Vitasović je protiv favoriziranog španjolskog borca Daniela Jacarea Toleda osvojio titulu u teškoj kategoriji. Vitasović je nakon tri runde pobijedio odlukom sudaca.

Ivan Bilić je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca protiv Nenada Milanova.

Priredbu Megdan 9 pogledajte u video:

Rezultati, Megdan 9:

Goran Veskov def. Marko Gucu – TKO (R1)
Kuitty Begaj def. Dragan Petrović – Submission (R2)
Igor Nistor def. Aleksandar Milivojević – jednoglasna odluka sudaca
Stanislav Krofak def. Bojan Asak – TKO (R1)
Nenad Milanov def. Ivan Bilić – jednoglasna odluka sudaca
Moribah Kosiah def. Saša Jovanović – KO (R1)
Ivan Vitasović def. Daniel Toledo – jednoglasna odluka sudaca
Quentin Domingos def. Antonio Silva – TKO (R2)
Nikola Joksović def. Marko Varđan – TKO (R2)

Odgovori

Back to top button