MMA

Sljedećeg vikenda KSW 60 priredba donosi dvije borbe za prvaka i novi Ilićev okršaj

Subotnja KSW 60 priredba donosi dvije borbe za naslov prvaka i okršaj Aleksandra Ilića (12-4) protiv Adriana Dudeka (5-1). Srpski borac trebao se boriti protiv Poljaka Tomasza Jakubieca koji je otkazao zbog ozlijede, pa je uskočio njegov sunarodnjak. Dudek je profesionalac tek tri godine i ovo će mu biti prva borba u KSW-u. Ilić ima želju prekinuti negativan niz, jer zadnje dvije borbe je izgubio protiv Cezaryja Kesika i Michala Materle.

Priredbu u Lodzu predvodi borba dvojice prvak između Britanca Phila De Friesa (19-6) i Poljaka Tomasza Narkuna (18-3). Britanski borac brani naslov KSW-ova prvaka poluteške kategorije i traži šestu pobjedu u poljskoj promociji, te osmu u nizu.

De Fries će pokušati po peti put obraniti pojas koji je u travnju 2018. osvojio u meču protiv Michala Andryszaka. Britanac je posljednju borbu imao u prosincu prošle godine kada je pobijedio Michala Kitu, a Narkun se u akciju vraća nakon trijumfa nad Ivan Erslanom lani u studenom.

U sunaslovnoj borbi Poljak Marian Ziolkowski brani pojas u lakoj kategoriji protiv sunarodnjaka Macieja Kazieczka, koji je u svom posljednjem nastupu pobijedio Dubrovčanina Karla Caputa.

Odgovori

Back to top button