Boks

Conor McGregor bi se mogao vratiti u boksački ring

Velika UFC-ova zvijezda Conor McGregor ima 32 godine i kako tvrdi njegov suvježbač Dylan Moran još će dugo biti aktivan. Irska MMA borac je dosad tri puta objavljivo kraj karijera, a onda se nekim čudom ponovno vraćao u oktogon. Notorious je tijekom karijere izborio 22 pobjede (19 nokauta), te ima pet poraza, tri u posljednjih šest borbi. Posljednji meč koji je izgubio bio je u siječnju protiv Dustina Poiriera i to mu je bio prvi poraz nokautom.

Tražio je uzvrat i dobio ga. Conor i Dustin sada su na omjeru 1-1, a njihova trilogija će završiti 10. srpnja na UFC 264 priredbi. Bit će zanimljivo vidjeti što će McGregor učiniti bude li tu borbu izgubio.

– Conor će se još dugo boriti i sigurno će tražiti velike mečeve. Dobio je revanš protiv Dustina što pokazuje da ne bježi od izazova – kaže Dylan Moran i dodaje:

– Ali ne bih se iznenadio kada bi ponovno ušao u boksački ring. Stalno treniramo i dobro znam koliko ulaže u sebe. Naravno da će uvijek biti onih koji sumnjaju u njegove kvalitete. I kada bi boksao najbolje ljudi bi govorili da je to sve beskorisno.

Conor McGregor je svoj jedini profesionalni boksački meč u karijeri imao 26. kolovoza 2017. kada je izgubio protiv Floyda Mayweathera. Notorious je izgubio tehničkim nokautom u desetoj rundi.

No McGregor i Mayweather odradili su sjajan posao jer im je taj meč donio ogroman honorar. Mayweather je zaradio 280, a McGregor 130 milijuna dolara što je mnogo više od honorara koji zasluži u UFC-u.

Zato ne bi bilo veliko iznenađenje da se Conor nakon mogućeg poraza posveti boksu… A nema više ni Khabiba.

Odgovori

Back to top button