Boks

Tyson Fury: Canelo Alvarez se nikada nije borio s nekim poput Billyja Joea Saundersa

Tyson Fury i Billy Joe Saunders dobri su prijatelji, treniraju zajedno i sjajno se slažu, te su jedan drugome velika podrška uoči borbi. Tako je sada Kralj Cigana na sebe preuzeo odgovornost te je podrška Billyju uoči njegove najveće borbe u karijeri. Naime, Billy Joe Saunders boksa 8. svibnja na AT&T stadionu u Teksasu protiv Canela Alvareza (37-1-2).

Neporaženi Saunders ima 30 pobjeda (14 nokauta), no u nekoliko je mečeva bio na rubu poraza. Poznato je kako ponekad možda zna biti kondicijski slabo pripremljen, ali uvijek se znao izvući i pobijediti.

Sada pred sobom ima najopasnije suparnika u karijeri koji će sigurno iskoristiti svaki njegov nedostatak. Fury smatra kako njegov prijatelj sjajno trenira i osjeća se fantastično.

‘Billy Joe Saunders je mentalno 100 posto na pravom mjestu, on zna što treba raditi i to će učiniti. Želi biti najveći’, napisao je Tyson Fury na Instagramu i dodao:

‘U prošlosti sam mnogo puta i stalno sam kroz to prolazio. Canelo se borio protiv mnogih, ali ne protiv borbenog Cigana. Mi smo drugačiji od svih protivnika s kojima se ranije sretao.

Canelo Alvarez se nikada nije borio s nekim poput Billyja Joea Saundersa’.

Odgovori

Back to top button