MMA

Sjajno zagrijavanje uoči novog meča između McGregora i Poiriera u ‘UFC 264 Countdown’ videu

Ovog vikenda slijedi velika uzvratna borba između Conora McGregora (22-5) i Dustina Poiriera (27-6, 1NC). Njihov će okršaj 10. srpnja predvodi UFC 264 priredbu u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Ulog u meču je ogroman jer će pobjednik trilogije vjerojatno biti sljedeći izazivač Charlesu Oliveiri u borbi za pojas prvaka UFC-ove lake kategorije.

McGregor je u prvom meču u rujnu 2014. pobijedio Poiriera prekidom u prvoj rundi, a u revanšu početkom ove godine Dustin je uzvratio Conoru na isti način, ali u drugoj rundi. Ircu je to bio prvi poraz nokautom u karijeri.

Obojica su željela još jednu borbu koja će im donijeti lijepu zaradu. McGregor je velika UFC-ova zvijezda i njegov je milijunski honorar zajamčen. Poirieru ovaj meč ponovno donosi veću zaradu nego obično.

– Borbom za naslov ne bih dobio dio od prodaje PPV-a. Zaradio bih mrvice u odnosu na iznos koji ću zaraditi u dvoboju protiv Conora. Dobio bih osnovnu plaću koja iznosi trećinu osnovice koju ću zaraditi u tom meču – kazao je Dustin Poirier i zaključio:

– Mogu li zaraditi šest, sedam ili deset puta više za borbu, naravno da ću to iskoristiti.

Zanimanje za njihov okršaj je ogroman, pa su u UFC-u složili ‘Countdown’ video uoči njihovog novog obračuna.

U sunaslovnoj borbi bore se velteraši Stephen Thompson i Gilbert Burns.

Odgovori

Back to top button