MMA

Rakić se žestoko priprema za sljedeći okršaj: Želim se boriti protiv najboljeg Thiaga Santosa

Aleksandra Rakića sljedeći mjesec čeka okršaj protiv Brazilca Thiaga Santosa. Njihova borba uvrštena u glavni program UFC 259 priredbe, koja će se održati 6. ožujka u Las Vegasu, a koju predvodi dvoboj između Jana Błachowicza i Israela Adesanye.

Srpski MMA borac bi pobjedom protiv još jednog bivšeg izazivača napravio korak prema borbi za pojas prvaka u poluteškoj kategoriji.

– Santosa znam još od 2018., kada smo se upoznali u American Top Teamu i zajedno trenirali. Borili smo se na istoj priredbi i u isto vrijeme se pripremali u kamp. Ja sam se borio protiv Devina Clarka, a on protiv Jimija Manuwe. Nikada nismo sparirali, ali smo zajedno radili na grapplingu i hrvanju. Osjetili smo jedan drugoga i znam kakav je u tome – kazao je Aleksandar Rakić i dodao:

– Prošlo je dvije i pol godine, a to je mnogo vremena. Mogu reći da sam napredovao od naših zajedničkih treninga, sada sam opasniji borac. Usavršio sam svoje vještine. Bit će to zanimljiv meč, želim se boriti protiv najboljeg Thiaga Santosa.

Odgovori

Back to top button