MMA

Menadžer Chimaeva otkrio strašne detalje s priprema: Khamzat je mislio kako će umrijeti

Khamzat Chimaev i dalje ima zdravstvenih problema nakon što je prebolio koronavirus. Čečenski MMA borac koji živi i trenira u Švedskoj još osjeća posljedice oboljenja od COVID-19. Zbog toga je po treći put otkazao okršaj protiv Leona Edwardsa koji je bio dogovoren za 13. ožujka.

A da je situacija bila vrlo ozbiljna otkrio je Khamzatov menadžer Majdi Shammas.

– Chimaev je u utorak inzistirao da želi trenirati. Pokušali smo, ali nije uspjelo. Bilo mu je jako loše. Nije mogao povezati dvije runde – kazao je Shammas i dodao:

– Nakon runde se odmarao, počeo je kašljati i ponovno se osjećao loše. Morali smo prekinuti trening, a on je završio u bolnici.

Pripreme za borbu protiv Edwardsa jako su iscrpljivale Khzamzata koji se nakon jednog treninga nije mogao vratiti u hotelsku sobu.

– Osjećao je bol u prsima pa smo ga odveli u bolnicu na pregled srca. Često smo bili u bolnici, a posljednjih tjedana baš nije normalno. Neki mu je dan bilo toliko loše da nije mogao otići ni do svoje sobe. Nije imao snage i zaspao je u predvorju hotela – kazao je Shammas.

U snimci koju je objavio Frontkick.online vidi se kako Khamzat leži u predvorju, te traži da ga ne snimaju. Shammas ističe kako se u nekoliko dana njegovo zdravstveno stanje pogoršalo.

– Ne može trenirati. Njegovi prijatelji kaži kako ne može pričati, ima povišenu temperaturu, muči ga glavobolja, osjeća bol u mišićima… – otkrio je Majdi Shammas i dodao:

– Otišao je u bolnicu. Od tamo me nazvao i mislio je kako će umrijeti. Situacija je bila vrlo ozbiljna.

Kroz što je sve Khamzat prolazio možete pogledati OVDJE.

Odgovori

Back to top button