MMA

Edgar nakon brutalnog nokauta: Nisam se mogao sjetiti ničega

Američki MMA borac Frankie Edgar je tijekom karijere doživio devet poraza, a tri je izgubio nokautom. Posebno težak nokaut pretrpio je prošlog vikenda na UFC Fight Night priredbi protiv Coryja Sandhagena. U prvoj rundi dobio je ‘letećim koljenom’ u glavu te se samo srušio na pod.

Trebalo mu je vremena da nakon brutalnog nokauta dođe k sebi, ali je bio na proglašenju pobjednika. No vidjelo se na njemu kako je bio dobro uzdrman.

– Prvo čega se sjećam je svlačionica. Sjedio sam, a liječnici su bili oko mene. Pitao sam što se dogodilo, jer se nisam mogao ništa sjetiti, ali sam pretpostavljao da sam se borio – kazao je Frankie Edgar i nastavio:

– Nisam se mogao sjetiti protiv koga sam se borio, pa su mi rekli da je to bio Sandhagen. Pokušavao sam se prisjetiti treninga za borbu. Pitao sam ih koliko sam dugo znao za meč i jesam li je prihvatio kao zamjena. A onda su mi rekli da sam trenirao dva mjeseca za tu borbu.

Njegovo je ponašanje ozbiljno zabrinulo ljude iz njegova tima, a liječnici su pokušali dobiti još neku informaciju.

– Ništa nisam znao, nisam se mogao sjetiti ni koji je dan ni koji je mjesec. Pitao sam se je li rujan ili prosinac – priznao je Frankie Edgar i dodao:

– Liječnici su me poslali na CT snimanje i tek sam se u vozilu Hitne pomoći sjetio datuma i tog udarca koljenom u glavu. Još se ne mogu sjetiti kako sam izašao iz oktogona.

Frankieju Edgaru je to bio četvrti poraz u posljednjih šest borbi. Tijekom karijere izborio je 24 pobjede.

Odgovori

Back to top button