MMA

Poznati honorari Jakea Paula i Tyrona Woodleya, bivši UFC-ov prvak zaradio najviše u karijeri

YouTube zvijezda Jake Paul dobro se snalazi u boksačkim vodama i svoju popularnost odlično zna unovčiti. Pobjede protiv kolege AnEsonGiba i bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona bile su samo odskočna daska u mnogo ozbiljniji borilački svijet u kojem se okreće velik novac.

U svojoj profesionalnoj karijeri zasad ima četiri pobjede. Paul je nokautima pobijedio AnEsonGiba i Robinsona, a potom i bivšeg MMA borca Bena Askrena.

U nedavnom meču je podijeljenom odlukom sudaca nadjačao bivšeg UFC-ova prvaka Tyrona Woodleyja. Posljednje dvije priredbe donijele su mu i mnogo bolju zaradu.

Jake Paul i Tyron Woodley su za svoju boksačku predstavu dobili po dva milijuna dolara zajamčenog honorara, a na to će dobiti i određeni iznos od prodaje PPV prijenosa.

Bivši UFC-ov prvak je tako za osam rundi protiv Youtubera zaradio najviše u karijeri, pa ne čudi što je odmah zatražio revanš.

Tyron Woodley je kao Strikeforceov i UFC-ov borac zaradio 4,8 milijuna dolara, a najviše što je dobio za jednu borbu bilo je pola milijuna.

Četiri je puta obranio naslov UFC-ova prvaka dvaput protiv Stephena Thompsona, Demiana Maia i Darren Tilla, a onda je izgubio od Kamarua Usmana.

Nakon tog poraza izgubio je i posljednje tri borbe protiv Gilberta Burnsa, Colbyja Covingtona i Vicentea Luquea koji ga je koštao otkaza u UFC-u.

Za bivšeg prvaka je to na kraju ispalo i dobro.

Odgovori

Back to top button