MMA

VIDEO Antun Račić želi se vratiti na vrh, te je najavio brzu pobjedu

Hrvatski MMA borac Antun Račić (25-9-1) nastupit će ovog vikenda na KSW 63 priredbi u Varšavi, a njegov protivnik bit će Poljak Jakub Wiklacz (11-3-1).

Dubrovčaninu će biti prva borba od ožujka kada je na KSW 59 priredbi izgubio pojas prvaka bantam kategorije protiv poljskog borca Sebastiana Przybysza. Antun je uoči borbe postavio cilj.

– Želim vratiti pojas prvaka. Znam da sam jedan od najboljih boraca u kategoriji. Čekam svoju priliku i ponovno ću se boriti za naslov. Nadam se da ću pružiti odličnu borbu – rekao je Antun Račić u KSW-ovoj najavi koja je snimljena Dubrovniku, a za svog protivnika kaže:

– Kod njega nisam vidio nište posebno, bolji sam borac, kompletniji, snažniji i brži. Moja posljednja borba bila je pravi rat i pokazao sam najviše. No sada želim pobijediti i to što brže.

Pred poljskim borcem je meč karijere, a pobjedom protiv Antuna mogao bi dobiti revanš protiv prvaka.

– Ta mi je borba korak naprijed prema borbi protiv Przybysza za naslov. Očekujem motiviranog Antuna, ali to ništa ne mijenja. Titula je moj cilj i siguran sam u pobjedu. Njegova posljednja borba bila je sjajna – istaknuo je Jakub Wiklacz.

Vlasnik KSW-a Maciej Kawulski najavljuje sjajnu borbu, a Martin Lewandowski ističe:

– Antin je svojom posljednjom borbom dobio više fanova nego u svim svojim prethodnim mečevima. Wiklacz je predstavnik nove generacije KSW-ovih boraca.

Odgovori

Back to top button