MMA

Nate Diaz vjeruje kako u UFC-u odugovlače, te mu ne žele naći protivnika

Američkom borcu 37-godišnjem Nateu Diazu ostala je još jedna borba u UFC-u, no promocija mu nikako ne može pronaći protivnika.

Svoju posljednju borbu imao je prije godinu dana kada je izgubio protiv Leona Edwardsa, bio mu je to drugi poraz u posljednje tri borbe.

Promocija je pokazala želju produljiti ugovor, no Diaz to ne želi, jer smatra kako ima prostora za još bolju zaradu.

Mnogo je kandidata za meč protiv Natea koji ističe kako je spreman boriti se protiv bilo koga.

– Pokušao sam dogovoriti meč, ali u UFC-u žele da i dalje budem pod ugovorom, ja sam njihov talac. Hoću otići iz UFC-a. Žele da se borim protiv Conora, ali to meni nije u planu. Njemu će trebati još dosta vremena da se oporavi – kazao je Nate Diaz.

Popis potencijalnih kandidata za dvoboj protiv Diaza je poduži. Na toj listi su Khamzat Chimaev, Dustin Poirier, Kevin Holland, a zakotrljala se i priča o potencijalnom boksačkom obračunu protiv youtubera Jakea Paula.

– Želim se boriti protiv bilo koga. No jedino su Francis Ngannou i Israel Adesanya dostojni boriti se protiv mene – rekao je Nate Diaz, te se dotaknuo Khamzata Chimaeva:

– Prihvatio sam meč protiv njega koji mi po stilu ne odgovara, cijelu borbu drži protivnika za nogu. Chimaev je novajlija i žele od njega napraviti zvijezdu. ja ga ne volim, a niti on mene.

Odgovori

Back to top button