MMA

Michael Bisping se osvrnuo na nedavnu Jonesovu izjavu o Stipi Miočiću

Želim se boriti protiv Stipe Miočića. U toj bih borbi mogao mnogo toga dokazati, sigurno više nego protiv jednodimenzionalnog borca, koji dolazi nakon operacije koljena.

Ne znam, mislim da bi u ovom trenutku pobjeda protiv Stipe bila značajnija, napisao je prije desetak dana Jon Jones na svom Twitteru, te tako najavio svoj mogući skorašnji povratak u oktogon.

Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije Michael Bisping, koji danas radi kao komentator, smatra kako bi Jones trebao razmisliti o svom povratku i svoju želju za borbom protiv Miočića.

Bisping više preferira da se Bones bori protiv Ngannoua, jer u okršaju sa Stipom može mnogo toga izgubiti.

No u posljednjem komentaru nekadašnji prvak ponovno se dotaknuo te teme.

– Jones zna da se Francis neće uskoro vratiti, pa zbog toga proziva Stipu Miočića i govori da je to teži protivnik. Njegove izjave moraju zvučati tako da se želi boriti protiv najboljeg borca koji je trenutačno spreman ući u oktogon – kazao je Michael Bisping, te se ne može složiti s izjavom da Miočić može ponuditi više od prvaka:

– Neki mogu misliti kako se Jones uplašio Ngannoua zbog kritika koje mu je uputio. A što on time želi reći? Kako Stipe Miočić može ponuditi više od prvaka Francisa Ngannoua, trenutačno najboljeg teškaša na svijetu. On možda jeste jednodimenzionalan, ali i u toj jednoj njegovoj dimenziji možete završiti u nokautu. Treba mu samo jedan udarac.

Odgovori

Back to top button