MMA

Chandler ne može nastupiti u New Yorku, jer se ne želi cijepiti. I Dana White iznio svoje mišljenje o tome

Nikad ne bih nekom govorio što da radi sa svojim tijelom. Želite li se cijepiti to je vaš izbor. Nikoga neću prisiljavati da to učini. U New Yorku vam govore kako ne možete ući u dvoranu i restoran ako niste cijepljeni, a morate imati potvrdu. Neke ljude se otpušta jer odbijaju primiti cjepivo. To se ovdje neće dogoditi – kazao je UFC-ov predsjednik Dana White.

Povod njegovoj izjavi je Chandlerova odluka koji se ne želi primiti cjepivo protiv bolesti COVID-19.

Naime, meč između Michaela Chandlera i Justina Gaethjea uvrštena je program UFC 268 priredbe koja će se 6. studenog održati u njujorškom Madison Square Gardenu.

Na toj priredbi još se nalaze borbe između Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona, te Seana Stricklanda i Lukea Rockholda.

A New York je odnedavno prvi veliki američki grad u kojem se osobe koje sudjeluju u aktivnostima unutar zatvorenih prostora moraju cijepiti.

Ostane li Chandler pri svojoj odluci i ne primi cjepivo, teško da će nastupiti u New Yorku.

– Ja do tada neću biti cijepljen i ne znam koliko će boraca za tu priredbu biti cijepljeno. Nisam protiv toga, ali ne želim primiti cjepivo dok nije stopostotno odobreno od FDA. Primili smo sva ostala cjepiva koja su stopostotno potvrđena i odobrena – istaknuo je Michael Chandler i dodao:

– Ne znam što će biti s borbom protiv Gaethjea. Za tu priredbu UFC može prodati ulaznice samo onima koji imaju potvrdu da su cijepljeni. Nisam protivnik cjepiva, no smatram kako svatko ima pravo na izbor. Ja neću biti cijepljen do 6. studenog i ne mogu nastupati u Madison Square Gardenu.

Borba između Michaela Chandlera i Justina Gaethjea vjerojatno će biti prebačena na neku drugu priredbu.

Odgovori

Back to top button