Boks

Alen Babić najavio kako će i Marka Bennetta pobijediti brzim nokautom

Hrvatski boksač Alen Babić (7-0, 7 KO) vraća se u akciju. Savage u subotu na Matchroomovom Fight Campu boksa protiv Marka Bennetta (7-1, 1 KO).

Babić je svih svojih sedam profesionalnih borbi završio nokautom, a niti jedan protivnik nije izdržao dulje od tri runde. Sličan scenarij najavio je u subotnjem okršaju.

– Bit će to još jedna borba koja će trajati maksimalno dvije ili tri runde. Nokautirat ću Bennetta. Izgubio je od Nicka Webba koji za mene ne želi ni čuti. Ne znam kako me me Bennett može pobijediti – kazao je Alen Babić.

Naš borac je u lipnju pobijedio Damiana Chambersa (11-2, 7 KO) nokautom u trećoj rundi, sedmim u nizu.

– Sedam nokauta u sedam borbi, niti jedan meč nije otišao dalje od treće runde, a ni sada neće biti drugačije. Mark Bennett će osjetiti Savagea. Znam da ga se boji. Kada me pogleda u oči, znat će da je u pravoj borbi. Nisam tu kako bi boksao, ja uništavam protivnike, a to Savage radi – istaknuo je Alen Babić i nastavio:

– Dvije godine govorim kako sam drugačiji tip borca. Nije važno koliko težim, mogu se boriti u cruiserweight, bridgerweight ili teškoj kategoriji. Ja sam pravi borac i želim da me takvim pamte. Ne znam tko je Bennett. Rekli su mi da je velik. To je sve što trebam znati, još jedan div kojeg ću nadvladati.

Mark Bennett je posljednji nastup imao u prosincu 2019. kada je izgubio protiv Nicka Webba (17-2, 13 KO) jednoglasnom sudačkom odlukom.

– Pomalo simpatiziram Babića. Govori mnogo s*anja o meni, ali to je njegov način na koji se želi pokazati javnosti. Ja tako ne obavljam posao, no čini se kako je kod njega obratno – rekao je Mark Bennett i dodao:

– Imam određenu prednost za razliku od njegovim dosadašnjih protivnika. Sedam tjedana sam žestoko trenirao i pripremao se za taj meč. Neću se pojaviti tamo samo zbog novca. Imat ćemo dobar obračun. A kada ga pobijedim moje će dionice porasti.

Subotnju priredbu predvodi okršaj između Kida Galahada (27-1, 16 KO) i Jazze Dickensa (30-3, 11 KO).

Odgovori

Back to top button