MMA

McGregor zgrozio javnost novom gnjusnom porukom Khabibu

Užasno – bio je nedavni komentar Khabiba Nurmagomedova kada je upitan što misli o McGregorovoj objavi u kojoj se dotaknuo njegovog oca.

Neporaženi Dagestanac se u podcastu Mikea Tysona nešto konkretnije osvrnuo na Conorove poruke u posljednje vrijeme.

– Samo zli ljudi tako govore o vašem ocu, ženi, djeci i religiji. Ako ste normalna osoba nikada o tome nećete govoriti. Mislim da je taj tvit objavio u trenutku kada je previše popio ili je konzumirao nešto drugo – kazao je Khabib Nurmagomedov i dodao:

– A takve objave uvijek obriše. Kada se otrijezni i pogleda u svoj mobitel, shvati što je napravio i obriše tvit. On to često tako radi…

Irska MMA zvijezda se nakon te izjave ponovno javila. McGregor je objavio tvit i opet ga vrlo brzo obrisao. Njegova poruka ponovno je bila gnjusna:

‘Želim pojesti njegovu djecu! Kada ih je posljednji put vidio? Suprugu? Majku? Kako bi bilo za promjenu da malo vremena provedeš s djecom i obitelji, a moje ime ostaviš izvan svojih usta, prije nego se negdje ponovno spotakneš. Onda nećeš imati sreće kao prvi put’.

Khabib Nurmagomedov u Mahačkali ima suprugu Patimat s kojom se oženio 2013., te imaju troje djece, kći (2015.), te sinove (2017. i 2019.). Bivši UFC-ov prvak svoju obitelj i privatni život drži dalje od javnosti.

Odgovori

Back to top button