MMA

Komisija tvrdi kako nije znala da je Conor McGregor ozlijeđen, jer mu ne bi dopustili ulazak u oktogon

Conor McGregor slomio je nogu krajem prve runde u meču protiv Dustina Poiriera na UFC 264 priredbi koja se prošlog vikenda održala u Las Vegasu. Nakon trosatne operacije Irca sada čeka duži oporavak.

Prije nekoliko dana na svom Twitteru je objavio fotografije na kojima se vidi kako je još za vrijeme priprema imao problema s lijevom nogom.

– Ljudi pitaju kada sam slomio nogu. Pitajte Danu Whitea, UFC i glavnog liječnika Davidsona, oni su znali da sam bio ozlijeđen uoči borbe – kazao je Conor McGregor.

Odmah se postavilo pitanje kako je Conor dobio dozvolu Sportske komisije Nevade za nastup na priredbi aku su znali da je ozlijeđen.

Bob Bennett, izvršni direktor Sportske komisije, ističe kako postoji procedura dobiju li neku informaciju da je neki borac ozlijeđen ili ima zdravstvenih problema.

– Kada bismo imali informaciju da neki boraca nije spreman za borbu, ne bi mogao dobiti dopuštenje Komisije. Prvo bi morao otići na liječnički pregled, a onda bi se donijela konačna odluka – kazao je Bob Bennett.

Odgovori

Back to top button