MMA

Dustin Poirier otkrio što će učiniti s darom od 100.000 dolara koji je dobio od Youtubera Jakea Paula

YouTube zvijezda Jake Paul darovao je Dustinu Poirieru lančić s figurom Conora McGregora u nokautiranom položaju iz druge borbe koja se održala u siječnju. Dustin je tada na UFC 257 priredbi u drugoj rundi nokautirao Irca, a nakon meča dogovorili su revanš.

Uzvratna borba održala se prošlog vikenda, a koju je nakon prve runde Conor morao predati zbog teške ozljede lijeve noge. Jake Paul je uoči tog dvoboja platio 100.000 dolara svome zlataru da mu izradi lančić s Conorovom figurom.

Nakitom se pohvalio na društvenim mrežama, a nakon Poirierove pobjede u trilogiji, Youtuber je lančić darovao Diamondu.

‘Dragi Dustine, čestitam ti na tvojoj zasluženoj pobjedi. Volim sve što radiš sa svojom Good Fight zakladom! Zaslužuješ ovaj lanac više nego ja. Dobro uvijek pobjeđuje zlo! Nastavi pobjeđivati! P.S. pozdravi Jolie, ona je opaka!’, napisao je Jake Paul na komadiću papira.

Poirier je primio dar, te je Twitteru poručio što će sljedeće učiniti:

‘Stigao je ‘Sleepy Mac’ lančić. Uskoro će biti na aukciji za ‘Good Fight’ zakladu kako bismo učinili nešto veliko u Lafayetteu’.

Jake Paul je podijelio tu objavu, te skrenuo pažnju na McGregorovo obećanje uoči druge borbe protiv Dustina kada je obećao uplatiti 500.000 dolara Poirierovoj zakladi, ali to nije učinio.

‘Hajdemo staviti ovo na aukciju za 500 tisuća dolara kako bismo ispunili McGregorova lažna obećanja’, napisao je Youtuber i dodao:

‘Ne zaboravi mu slomiti gležanj’.

Prije nekoliko dana Jake Paul je za UFC-ovu borkinju Sarah Alpar donirao pet tisuća dolara.

Naime, borkinja je trebala otvoriti internetsku stranicu za donacije ‘GoFundMe’ kako bi otplatila dugove trening-kampa i ostale troškove koje je imala za vrijeme treninga.

Odgovori

Back to top button