MMA

Khabib o Georgesu St-Pierreu: On me baš motivira, ali to je gotovo

Aktualni UFC-ov prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov više se nema namjeru vraćati u oktogon. Dana White je nekoliko puta pokušao s njim razgovarati ali nije bilo efekta. Neporaženi Dagestanac čvrsto stoji kod svoje odluke te neće pogaziti obećanje koje je dao majci.

Nedavno je izjavio kako više nema motiva pripremati se borbu, jer je pobijedio svakoga koji mu se pokušao suprotstaviti. Trenutačno nema borca koji bi mu mogao zaprijetiti, ali priznaje kako prema jednom ima poseban respekt.

– Nema tog UFC-ova borca koji me trenutačno zanima. No kada netko spomene Georgesa St-Pierrea tada bih najradije ustao i otrčao deset kilometara. Taj me borac baš motivira – izjavio je nedavno Khabib Nurmagomedov.

Dagestanac se nastavlja baviti borilačkim sportom i svakodnevno vježbati, ali više ne želi aktivno prolaziti pripreme za natjecanje.

– Uvijek ću imati želju s nekim se pohrvati iz zabave, pa i kad budem imao 50 godine. Taj će osjećaj uvijek biti tu jer me otac tako odgojio. I on je uvijek hrvao, to je nešto što je usađeno u mene – kazao je Khabib i spomenu neke borce:

– Charles Oliveira je dobar, ali borba protiv njega me ne motivira. Chandler je sjajno debitirao, ali i on je bio u nokautima. Dos Anjos, Gaethje, Poirier i McGregor su bivši prvaci koje sam pobijedio…

Khabibov otac je želio da mu se sin bori protiv St-Pierrea.

– GSP me motivira, ali to je gotovo. Ima 40 godina i pustimo ga na miru. Svi ga volimo kao borca i osobu, on je legenda i savršen predstavnik našeg sporta – podvukao je 32-godišnji Khabib Nurmagomedov.

Odgovori

Back to top button