Ostalo

Srpskom MMA borcu se odmor na Maldivima pretvorio u noćnu moru

Dušku Todoroviću se odmor na Maldivima, gdje je otišao sa svojom djevojkom, pretvorio u pravu noćnu moru. Naime, kada su se spremali za povratak kući, UFC-ov borac je doživio šok kada je doznao da je pozitivan na koronavirus.

Prvi nalaz je bio nejasan, a drugi je pokazao pozitivan rezultat. Odmah je upućen u izolaciju koja bi trebala trajati 14 dana, a onda još moraju proći dva dana zbog novog testiranja. Duško je dodao kako nema nikakvih simptoma i kako su djevojka i on na Maldive stigli s negativnim testom.

‘Ovaj odmor na Maldivima se za jako kratko vrijeme pretvorio u horor! Prije nego što smo se trebali vratiti, na PCR testiranju sam prvo bio nejasan, a onda na ponovljenom testu i pozitivan, iako je moja Tijana negativna’, poručio je srpski MMA borac s Maldiva i dodao:

‘Nemam nikakve simptome ili tegobe, a ovamo smo došli s negativnim rezultatom. Sada nam ne dopuštaju ponovno testiranje, već moramo 14 dana provesti u karanteni i plus dva dana za novo testiranje i čekanje rezultata prije povratka kući. Je li tko imao slična iskustva ili zna kome se mogu obratiti? Ovo je suludo’.

Duško Todorović (10-1) je prije pola godine bio pozitivan na koronavirus, baš uoči odlaska na prvu borbu u UFC-u koju je morao otkazati. Kasnije je imao dvije borbe, pobijedio je Dequana Townsenda, a potom izgubio protiv Punahelea Soriana. To mu je jedini poraz u karijeri.

Odgovori

Back to top button