MMA

Ivan Vitasović potpisao za KSW-ovu tešku kategoriju

Ponajbolji borac pulskog Trojana i FNC-ov prvak teške kategorije Ivan Vitasović (11-5-1) potpisao je poljsku MMA promociju KSW.

– To mi itekako mnogo znači. KSW je, naravno, jedna od ponajboljih borilačkih organizacija, stoga je ovo vrlo značajan događaj za moju karijeru, mene osobno, ali i za moj klub i regiju – rekao je fažanski teškaš, 30-godišnji Ivan Vitasović za portal Istra24.

Ivan je u Zagrebu potpisao ugovor za jednu od najbolji europskih MMA organizacija u kojoj su se okušali i još se uvijek natječu mnogi hrvatski borci. Vitasović je potpisao na četiri borbe.

Dogodine bi trebao imati minimalno po dva nastupa u KSW-u i u FNC-u, a prva borba u novoj organizaciji mogala bi se dogoditi u ožujku.

– Cijeli roster je sjajan pa ne sumnjam da će i borbe biti odlične. Nadam se da ću opravdati postignuće i pružiti dobre mečeve. I pobjeđivati – kazao je Ivan Vitasović za Istra24 i dodao:

– Treniram i dalje u pulskom Trojanu, ali ću često odlaziti u Zagreb, u dvoranu American Top Teama. Tamo spariram s MMA borcima Ivanom Erslanom i Antom Delijom. Vjerujem da zajedno možemo samo napredovati.

Odgovori

Back to top button