MMA

I Sara Luzar Smajić na KSW 63 priredbi, a debitirat će protiv Španjolke Aitane Alvarez

Sara Luzar Smajić (2-1) se nakon godinu dana pauze vraća u oktogon. Hrvatska MMA borkinja 4. rujna nastupa na KSW 63 priredbi u muha kategoriji protiv Španjolke Aitane Alvarez (1-0).

Sara je posljednju borbu imala lani u rujnu kada je na priredbi EMC promocije svladala Nizozemku Kaylee Voss, bila je to njezina druga profesionalna pobjeda.

‘Krećemo! Pronašla sam svoj plijen… Gladna sam i spremna za lov! Budite spremni na show’, napisala je Sara Luzar Smajić uoči svog debija u KSW-u.

I Aitani Alvarez bit će to prva borba u najjačoj europskoj MMA organizaciji. Španjolka je u jedinom profesionalnom nastupu u listopadu prošle godine na AFL Valkyries priredbi jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila Yamilu Sanchez (2-5).

Na priredbi u Varšavi nastupit će još tri hrvatska borca. Priredbu predvodi Robert Soldić (18-3) koji će protiv Čeha Patrika Kincla (24-9) drugi put braniti pojas prvaka u velter kategoriji.

Antun Račić (25-9-1) se bori protiv Poljaka Jakuba Wiklacza (11-3-1), a Aleksandar Rakas (16-8) će snage odmjeriti protiv također poljskog borca Tomasza Romanowskog (13-8).

Odgovori

Back to top button