Boks

Jake Paul ne zna kakve to savjete Mayweather može dati Tyronu: Pa on nije mogao svladati mog brata

Bivši UFC-ov prvak Tyron Woodley i YouTube zvijezda Jake Paul boksaju 29. kolovoza na priredbi u Clevelandu. Borci imaju još desetak dana za pripreme, a onda će odmjeriti snage u Rocket Mortgage FieldHouseu.

Youtuber iza sebe ima već tri profesionalne borbe, protiv kolege AnEsonGiba, bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona i nekadašnjeg MMA borca Bena Askrena, u kojima je slavio nokautom.

Mnogi se nadaju kako će Woodley, kojem je to prvi boksački meč, uzeti mjeru i ušutkati Jakea Paula. No Youtuber misli drugačije.

Legendarni boksač Floyd Mayweather neko je vrijeme je trenirao Tyrona Woodleya, a u lipnju je imao ekshibicijski meč protiv Jakeovog starijeg brata Logana Paula. Borba je završila neodlučeno.

– To negativno djeluje na Tyrona. Promjene trenera i isprobavanje različitih stilova borbe, to nije način na koji ćete napredovati u tom sportu. Želite li uspjeti morate imati jednog trenera. Na treninzima morate stalno ponavljati iste stvari i dodavati nešto novo. Floyd nije imao strategiju kojom bi pobijedio mog brata i stoga ne vidim kakve on savjete može dati Woodleyju – rekao je Jake Paul i zaključio:

– Floyd zna što radim u tom sportu i želi tome stati na kraj. On je vrlo pohlepna osoba koji ne želi da itko bude popularniji i priznatiji od njega. Želi da izgubim kako bi se moja priča prekinula…

Odgovori

Back to top button