MMA

Eddie Alvarez želi boksati protiv De La Hoye: Baš sam uzbuđen

Bivši UFC-ov prvak Eddie Alvarez je nedavno na ONE on TNT 1 priredbi u Singapuru diskvalificiran nakon što je u prvoj rundi udario Moldavca Iurija Lapicusa u stražnji dio glave. tako je neslavno završila posljednja epizoda američkog borca koji bi uskoro mogao uploviti u boksačke vode.

Naime, u razgovoru s poznatim MMA novinarom Arielom Helwanijem je otkrio kako želi ući u ring protiv jednog od najboljih boksača u povijesti Oscara de La Hoye.

– Razgovarali smo se s ljudima iz tima Oscara De La Hoye. Ja želim ispisati povijest i osvojiti naslov prvaka ONE Championshipa. To je moj cilj, ali postoji još nešto. Mislim kako će prvak Christian Lee malo odmoriti, budući da mu uskoro dolazi beba – rekao je Eddie Alvarez i dodao:

– Naravno da bih želio boksati protiv De La Hoye. To bi bila sjajna borba i moji ljudi u Philadelphiji me podržavaju. Svi bi bili uz mene i to bi bila velika stvar. Ispunio bih svoj san, Vjerujem kako bih dobro izgledao protiv njega, imao bih šansu. Nadam se dogovoru, baš sam uzbuđen.

Razgovor Ariela Helwanija s Eddiejem Alvarezom pogledajte OVDJE.

Odgovori

Back to top button