MMA

Poirier pružio ruku pomirenja McGregoru: Pogriješio sam

Dana White je potvrdio kako će borba između Conora McGregora i Dustina Poiriera predvoditi UFC 264 priredbu koja će se 10. srpnja održati u Las Vegasu pred punim tribinama. Irski borac je nedavno, nakon što je s Dustinom razmijenio nekoliko poruka, objavio na Twitteru kako otkazuje okršaj.

Sve je počelo kada ga je Poirier prozvao jer nije ispunio obećanje koje je dao uoči njihovog okršaja u siječnju da će uplatiti pola milijuna dolara njegovoj zakladi ‘The Good Fight’.

Izgleda kako je Conor to jedva dočekao kako bi odaslao zle strelice prema svom sljedećem suparniku, jer je nakon zadnje borbe izjavio kako se više neće praviti da dobar momak.

A kako bi pokušao smiriti situaciju Dustin Poirier je odlučio objaviti poruku u kojoj se ispričava McGregoru.

‘Sada je 1:1, 10. srpnja dovršit ćemo posao. Uzbuđen sam zbog trilogije s Conorom McGregorom, no želim nešto reći’, poručio je Dustin Poirier i nastavio:

‘Strastveno vodim svoju zakladu. Naglo sam reagirao te sam privatne poslove između Conora i moje zaklade pustio u javnost. Moja pogreška, svi mi živimo i griješimo. Širenje pozitivnih vibracija i dobra djela su moj cilj.

Smatram kako sam unio negativnu energiju i svoje mišljenje u onome čemu sam posvećen, a to je kako bih ljudima donio osmijeh i zadovoljstvo. Prihvatit ću ovo kao iskustvo i nastaviti voditi dobru borbu. Uskoro ću objaviti što mi je cilj, a riječ je o nečemu velikom. Hvala svima koji ste uključeni i svim fanovima koji vjeruju u našu viziju’.

Odgovori

Back to top button