MMA

Diego Sanchez prekinuo suradnju s trenerom Joshuom Fabijom

Diego Sanchez (30-13) je nedavno dobio otkaz u UFC-u samo tjedan dana uoči oproštajne borbe protiv Donalda Cerronea. A razlog zbog čega je najjača MMA organizacija je raskinula ugovor s američkim borcem najviše zbog postupaka njegovog trenera Joshue Fabije.

Sanchez je odlučio napraviti preokret u karijeri te je raskinuo suradnju s Fabijom koja je trajala od 2019. godine. U posljednje dvije godine Diego je promijenio svoje ponašanje, pa su mnogi bili zabrinuti za njegovo zdravlje.

– Taj jezivi čudak je ušao u Diegov život i počeo ga kontrolirati. Pa on je nožem lovio ljude po oktogonu. On dođe pred komisiju i kaže im kako je Diega naučio dodir smrti – kazao je UFC-ov šef dana White i dodao:

– Onda dođe na sastanak produkcije i kaže komentatorima što bi trebali govoriti. Taj čovjek nije normalan. A Diegu želim sve najbolje.

Američki MMA borac je bio pobjednik prvog Ultimate Fighter turnira, a UFC ga je otpustio nakon što je odbio potvrditi da nema zdravstvenih problema. U posljednjim je intervjuima izjavljivao kako strahuje za svoj život.

Odgovori

Back to top button