MMA

Conor McGregor zadovoljan kako teče oporavak: Jedem dobro i dižem utege

Pred Conorom McGregorom je dug oporavak nakon što se teško ozlijedio u posljednjem meču protiv Dustina Poiriera. Irska MMA zvijezda je 10. srpnja na UFC 264 priredbi u Las Vegasu pred kraju prve runde slomila nogu, te je morala predati meč Amerikancu.

McGregor je nedavno izjavio kako oporavak teče vrlo dobro te bi se borbama mogao vratiti i ranije nego po prvim liječničkim prognozama.

Brazilski novinar Chisanga Malata nedavno je uspio razgovarati sa slavnim Ircem, te je snimku objavio na svom Twitteru.

– Prvi put nakon operacije mogu se osloniti na nogu, ali samo s 15 posto svoje tjelesne težine. Vrlo sam zadovoljan kako teče oporavak. Jedem dobro i dižem utege. Ja sam veliki dečko – rekao je Conor McGregor, te se dotaknuo nekadašnjeg velikog suparnika u perolakoj kategoriji Josea Alda:

To je pravi ratnik. Čast je bila s njime dijeliti oktogon. Volio bih se ponovno boriti protiv njega. Mislim da je zaslužio mnogo više…

Nedavno je Aldo zaželio McGregoru brz oporavak, a Irac je odmah uzvratio Brazilcu. Conor je napisao kako je Jose prava legenda nakon pobjede protiv sunarodnjaka Pedra Munhoza. Aldo je 7. kolovoza na UFC 265 priredbi jednoglasnom odlukom sudaca svladao Munhoza.

Odgovori

Back to top button