Boks

Spektakl u Zagrebu! Emil Markić želi se na MTK-ovoj priredbi 12. rujna vratiti na pobjedničku stazu

Nakon odlične premijere novoosnovanog kluba MTK ZAGREB – BK ZAGREB i njihove prve priredbe početkom lipnja, koja je bila i prva priredba u profesionalnom boksu u Hrvatskoj nakon ‘lockdowna’ zbog pandemija, slijedi novi spektakl – MTK ZAGREB FIGHT NIGHT 2.

Za tu priredbu koja će se 12. rujna održati u Zagrebu najavljeni su još atraktivniji mečevi!

Priredba se održava pod ingerencijom Saveza profesionalnih boksačkih sportova – HSPBS.

Ovaj puta, u glavnom meču će nastupiti WBO prvak Europe te bivši WBF prvak svijeta Emil Markić iz Mostara, koji se vraća u ring i nakon nesretno izgubljenog meča u Engleskoj će se ponovno pokušati vratiti na pobjedničku stazu, te juriti neku od prestižnih titula.

Mjesto glavnog uvodnog meča zaslužio je teškaš Vedran Marelja iz Zagreba zahvaljujući brzom i atraktivnom nokautu u stilu Mikea Tysona, te time ozbiljno najavio želju da u što kraćem roku dobije priliku za meč za HSPBS profesionalnu titulu prvaka Hrvatske.

U ostalim mečevima treba još istaknuti i nastupe velikih nada Hrvatskog profesionalnog boksa, Vitu Jelčića iz Zagreba te Albana Morinu iz Petrinje koji će pokušati nastaviti svoj pobjednički niz.

Glavni sponzor priredbe WARRIOR SPIRIT još jednom će novčano nagraditi nokaut večeri i najatraktivniji meč večeri!

Sljedećih danima slijede objave i ostalih mečeva priredbe a sve će biti popraćeno uživo na portalu – CroRing.

Ne propustite 12. rujna MTK ZAGREB FIGHT NIGHT 2, koji vam jedini u Hrvatskoj pruža mogućnost praćenja atraktivnih priredbi u profesionalnom boksu!

Plakat MTK-ove Fight Night 2 priredbe

Odgovori

Back to top button