Boks

Jake Paul odgovorio Nateu Diazu: Još jedan luzer želi zaraditi

U boksačkom okršaju YouTube zvijezda Jake Paul je podijeljenom odlukom sudaca pobijedio bivšeg UFC-ova prvaka Tyrona Woodleya.

Njihova borba na priredbi u Clevelandu privukla pažnju borilačke zajednice, a neki su imali želju ostaviti svoj komentar na društvenim mrežama.

Tako je UFC-ov borac Nate Diaz na Twitteru objavio poruku: ‘Obojica su užasni’.

Youtuberu to nije promaklo te je odmah odgovorio…

– Javio se još jedan luzer. I on bi želio nešto zaraditi. Ja sam jedan od boksača koji donosi veliku zaradu – kazao je Jake Paul te se još malo dotaknuo Natea Diaza:

– Ima čvrstu bradu, ali nema ispravne udarce. I o toj borbi možemo razmišljati. Nema problema. Hvala što me gledaš, cijenim to, ‘Fanboy’.

Poznato je kako Nate Diaz voli borbe koje donose zaradu. Bez obzira na tri poraza u zadnja četiri meča, i dalje je među popularnijim borcima u UFC-u. Nema sumnje kako bi njegova moguća borba protiv Jakea Paula donijela veliku zaradu.

Youtuberu je trijumf protiv Woodleya bio četvrti u profesionalnoj karijeri.

– Bio je težak protivnik. Dugo je već u borilačkom sportu, a ja tek odnedavno. Imao sam čudan osjećaj u nogama – rekao je Jake Paul i dodao:

– Poštujem Tyrona, on je član Kuće slavnih i pružio je dobru borbu. Nema ružnih misli, osjećam se nevjerojatno što mogu ispuniti svoje snove.

U neizvjesnom meču dva su suca prednost dala Jakeu (77-75, 78-74), a treći je bio za Tyrona (77-75)..

– Pogodio me jednim dobrim udarcem u cijeloj borbi. Ne znam što je jedan sudaca gledao, ali svejedno sam pobijedio. Boksao sam osam rundi u svojoj četvrtoj borbi, tko to može? Radim nešto što nitko dosad nije učinio – podvukao je Jake Paul.

Odgovori

Back to top button